Verslag Sport- en Spelmiddag vrijdag 9 augustus 2024

Olympische Nootspelen groot succes

logo nootspelen kl

Nu de Olympische Spelen in Parijs aan de gang zijn was het voor organisatoren niet moeilijk om een pakkend thema te vinden voor de Sport en Spel middag aan de Wolverlei.

U raadt het al de Olympische Nootspelen. Er was een spellencircuit uitgezet met surfen, verspringen, evenwichtsbalk, hockey, speerwerpen en pijl&boog schieten.

Bijna 100 kinderen kregen een briefje en konden alle zes de spelletjes gaan doen en kregen punten hoeveel ze gescoord hadden, nadat alle spelletjes gespeeld waren en iedereen zijn briefje had ingeleverd en het computerprogramma uitgerekend had waren de winnaars per leeftijdscategorie bekend. Alle deelnemers kregen ook een muntje voor de Walking Street op de kermis aangeboden door de kermisexploitanten.

Degene die zijn briefje vol had, kon ook poffertjes gaan eten en ongeveer halverwege de middag werden de kano’s te water gelaten en kon er vrij gevaren worden.
Ook de buikschuifbaan werd opgeblazen en kon dankzij het fraaie weer lekker geschoven worden op de natte baan.

Na afloop de prijsuitreiking en kon er nog vrij gespeeld worden op de activiteiten. De organisatoren Wendy, Robert, Sandra en Marco konden terug zien op een leuke en druk bezochte sport & spelmiddag en zeker voor herhaling vatbaar.

De prijswinnaars:

IMG 5746

Leeftijd 10 – 12 jaar : Samuel Davids, Senna v/h Hof, Giulia

IMG 5735

Leeftijd 8-9 jaar : Lieke Kraan, Esmee Ekelmans

IMG 5731

Leeftijd 6-7 jaar : Ziyang, Gabriel Breschot, Evelyn Prescoot 

Sponsoren van de Sport- en Spelmiddag zijn:

Harry Wubben 2   Mol4Media 2  Nootdorp NU 2 VenrooijBouw

 

Meer foto's van Sander Den Hollander

Meer foto's van Wim Dumay